“A zene iránti szeretetem már gyermekkorom óta végigkísér.”

Óvári Éva

Óvári Éva vagyok. A zene iránti szeretetem, már gyermekkorom óta végigkísér. 18 éves koromig a klasszikus zene töltötte be az életemet. 8 évig zongoráztam és 12 évig hegedültem. Énekeltem a Magyar Rádió Gyermekkórusában, majd a Városmajori Gimnázium Angelica Leánykarában. 2008-ban végeztem az ELTE Tanító – és Óvodapedagógia szakán, mint óvodapedagógus.

1999-től számos hazai produkció vokálénekesnőjeként veszek részt. Többek között dolgoztam Gerendás Péterrel, Szulák Andreával, Pierot-val, Auguszt Bário-val. Szerepeltem a Gemini, az Illés – Metro – Omega koncertjein, valamint Dés László „Férfi és Nő” produkciójában. 2000-től énekelek Zorán mögött és 2009-től a Hooligans zenekarban.

1999-ben ismerkedtem meg Hajnallal. Megtanított a lélek határtalan kifejezésére, hogy merjünk álmodozni és szárnyalni. Elsajátíthattam egy olyan módszert, amely olyan erőt és hitet ad, melytől az ember megérti, hogy mindenre képes és nincs lehetetlen. Ez ritka nagy kincs. 2004 óta tanítok Hajnal mellett, az iskola felkészítő tanáraként.

Kapcsolat

Ha az énekstúdiónkban szeretnél tanulni vagy az aktuális szemináriumainkkal kapcsolatosan vannak kérdéseid, észrevételeid, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

eMail cím

enekstudio.felveteli@gmail.com

For english speakers

For English speakers: vocalstudio.english@gmail.com

Facebook

Keress minket facebookon!

Youtube

Keresd fel youtube csatornánkat!

 

 

 

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. 2016-ban így került kiválasztásra cégünk, a Hangkovács Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.