“A zene iránti szeretetem már gyermekkorom óta végigkísér.”

Óvári Éva

Óvári Éva vagyok. A zene iránti szeretetem, már gyermekkorom óta végigkísér. 18 éves koromig a klasszikus zene töltötte be az életemet. 8 évig zongoráztam és 12 évig hegedültem. Énekeltem a Magyar Rádió Gyermekkórusában, majd a Városmajori Gimnázium Angelica Leánykarában. 2008-ban végeztem az ELTE Tanító – és Óvodapedagógia szakán, mint óvodapedagógus.

1999-től számos hazai produkció vokálénekesnőjeként veszek részt. Többek között dolgoztam Gerendás Péterrel, Szulák Andreával, Pierot-val, Auguszt Bário-val. Szerepeltem a Gemini, az Illés – Metro – Omega koncertjein, valamint Dés László „Férfi és Nő” produkciójában. 2000-től énekelek Zorán mögött és 2009-től a Hooligans zenekarban.

1999-ben ismerkedtem meg Hajnallal. Megtanított a lélek határtalan kifejezésére, hogy merjünk álmodozni és szárnyalni. Elsajátíthattam egy olyan módszert, amely olyan erőt és hitet ad, melytől az ember megérti, hogy mindenre képes és nincs lehetetlen. Ez ritka nagy kincs. 2004 óta tanítok Hajnal mellett, az iskola felkészítő tanáraként.

Kapcsolat

Ha az énekstúdióba szeretnél jelentkezni, abban az esetben írj nekünk az alábbi e-mail címre!

eMail cím

enekstudio.felveteli@gmail.com

Facebook

Keress minket facebookon!

Youtube

Keresd fel youtube csatornánkat!

 

 

 

error: A tartalmat nem lehet másolni.