“ÖRÖMET OKOZ AZ, HA MÁSOK IS MEGTAPASZTALJÁK AZT A MAGABIZTOSSÁGOT, AMIT A FEJLŐDÉS ÉS A SAJÁT KORLÁTOK ÁTTÖRÉSE AD AZ EMBERNEK.”

Nádor Dávid

Nádor Dávid vagyok. A zene iránti szeretetem 4-5 éves koromban kezdődött, amikor hegedőművész édesanyám elvitt magával klasszikus koncertekre. Ezután találkoztam a pop és a rock zenével, hiszen otthon egész nap zene szólt. Zenei tanulmányaimat Argentínában kezdtem, hangszerem a dob volt. Emellett igyekeztem minél többet énekelni a kedvenc előadóim dalait (Queen, Michael Jackson, Phil Collins, stb). Arra törekedtem, hogy minél jobban elsajátítsam az általuk képviselt zenei stílusokat.

2004-ben hazatértem Magyarországra, ahol a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz-dob szakán folytattam tanulmányaimat. Első nyilvános énekes fellépésem ebben az időszakban történt. Azóta számos formációban veszek részt énekesként. Amikor egy televíziós tehetségkutató kapcsán megismerkedtem Hajnallal, egy egészen új világ tárult elém, hiszen egészen addig nem ismertem ilyen elképesztően jó módszert a hang fejlesztésére.

Az éneklés mellett a dobolás is fontos szerepet játszik az életemben, ezért mondhatom azt, hogy nagyon odafigyelek a ritmizálásra és a frazírokra.  Emellett az anyanyelvi szintű spanyol nyelvtudásom is segít abban, hogy latin zenével is foglalkozhassak. Hatalmas megtiszteltetés ezt a módszert képviselni. Örömet okoz az, ha mások is megtapasztalják azt a magabiztosságot, amit a fejlődés és a saját korlátok áttörése ad az embernek.

Kapcsolat

Ha az énekstúdiónkban szeretnél tanulni vagy az aktuális szemináriumainkkal kapcsolatosan vannak kérdéseid, észrevételeid, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

eMail cím

enekstudio.felveteli@gmail.com

For english speakers

For English speakers: vocalstudio.english@gmail.com

Facebook

Keress minket facebookon!

Youtube

Keresd fel youtube csatornánkat!

 

 

 

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. 2016-ban így került kiválasztásra cégünk, a Hangkovács Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.