“…HISZEM AZT, HOGY MINDENEMBER EGY ÖNÁLLÓ INDIVIDUUM, AHOGYAN A HANGOD FEJLŐDIK, ÚGY FEJLŐDIK A SZEMÉLYISÉGED…”

Magyar Hajnal vagyok. A pályám sok évet ölel át,  több zenekar  frontembereként (Moralisa,  Dama,  Moonshiners,  Dawn and Chris),   hazai és külföldi sztárok vokál-énekesnőjeként     (Gloria Gaynor,    Till Kahrs,    Zorán,  Katona Klári, Gerendás Péter, Presser Gábor)  rengeteg tapasztalatra tettem szert.  Sokféle képet láttam arról, hogyan önti formába a hang az egyén világát.  Éppen ezért az énekstúdióban egyénre szabott énekoktatást vállalunk.

6 éves korom óta zongorázom, 15 évesen klasszikus éneklést tanultam Stibló Annánál. 1994-ben kezdtem el tanítani. 

Az első magyarországi tehetségkutató “Popstars” felkérésére készítettem fel az előadókat a versenyre. Ezt követően a hazai szupersztárok nagy részét mai napig is tanítom. 2012-ben a Magyar Hajnal Énekstúdió felkérést kapott a “The Voice” énekeseinek a felkészítésére. 2014/15-ben a Magyar Hajnal Énekstúdió tanárai a Rising Star felkészítő tanárai.

Magyar Hajnal

Kapcsolat

Ha az énekstúdiónkban szeretnél tanulni vagy az aktuális szemináriumainkkal kapcsolatosan vannak kérdéseid, észrevételeid, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

eMail cím

enekstudio.felveteli@gmail.com

For english speakers

For English speakers: vocalstudio.english@gmail.com

Facebook

Keress minket facebookon!

Youtube

Keresd fel youtube csatornánkat!

 

 

 

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. 2016-ban így került kiválasztásra cégünk, a Hangkovács Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.