“Tanárként arra törekszem, hogy minden diáknak személyre szabottan a legtöbbet nyújtsam és a maximumot hozzam ki belőlük. 

Az énektechnika mellett nagy hangsúlyt fektetek a beszédtechnikára és előadóművészetre. “

Kovács-Tatár Szidónia vagyok. Zenész családba születtem, 10 évig hegedültem és zongoráztam. A színpadi lét nagyon hamar elvarázsolt, ám a hegedűművész karrier helyett inkább a zenés színház világa vonzott. Érettségi után tanulmányaimat a Gór Nagy Mária Színitanodában folytattam és 2015-től a Proscenion Drámaszínpad darabjaiban kaptam szerepeket. 2017-ben az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító- és Óvóképző Karán óvodapedagógusi diplomát szereztem.
Többféle stílusú zenekar tagja voltam, jelenleg az Intermezzo (rhythm & soul), a Seven Days Jam (akusztikus pop-jazz) és a NeoClassX (rock-metál) énekese vagyok.
2014-ben kerültem Magyar Hajnal énekstúdiójába, ahol ennek a fantasztikus módszernek a segítségével hihetetlen fejlődésen mentem keresztül. Első mesterem Nádor Dávid volt, később Bokodi Bálint tanítványaként a rock-metál stílushoz elengedhetetlen scream technikával is megismerkedtem. Négy év tanulás után, 2018-ban felkérést kaptam Magyar Hajnaltól tanári pozícióra, ami hatalmas megtiszteltetést jelent számomra. Csodálatos érzés, hogy egy ilyen fantasztikus közösség tagja lehetek. Tanárként arra törekszem, hogy minden diáknak személyre szabottan a legtöbbet nyújtsam és a maximumot hozzam ki belőlük. Az énektechnika mellett nagy hangsúlyt fektetek a beszédtechnikára és előadóművészetre.

Kovács-Tatár Szidónia

Kapcsolat

Ha az énekstúdiónkban szeretnél tanulni, abban az esetben kattints a jelentkezési tájékoztató gombra! Ha kérdéseid és észrevételeid vannak, akkor kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

eMail cím

hajnal.studios@gmail.com

For english speakers

For English speakers: vocalstudio.english@gmail.com

Facebook

Keress minket facebookon!

Youtube

Keresd fel youtube csatornánkat!