“Személyesen elmondhatom, hogy nem várt lehetőségek nyíltak meg számomra az éneklés területén.”

Kedl Ildikó vagyok. Kilenc éves koromban kezdtem el csellózni, majd tizenkét évesen Szegedre kerültem a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem előkészítő tagozatára. Ezt követően felvételiztem a budapesti Zeneakadémiára, ahol 1991-ben csellóművész diplomát szereztem.

Énekesként először a Tea együttessel léptem fel, majd az Outsiders Big Band szólistájaként számos koncerten, rádió és TV felvételen énekeltem. Később közreműködtem Folk Iván, Friderika és a NO zenekar felvételein is. 2002 óta a BPA Gospel Team tagja vagyok.

Hajnallal – és ezzel a remek iskolával – 2008-ban találkoztam. Személyesen elmondhatom, hogy nem várt lehetőségek nyíltak meg számomra az éneklés területén. Hálás vagyok Hajnalnak, hogy időt, energiát nem kímélve, beleásta magát ebbe az izgalmas és fantasztikusan színes „világba” – módszerbe. Számomra megtiszteltetés, hogy – mint felkészítő tanár – részt vehetek ebben a nagyszerű munkában, amely célul tűzte ki, hogy minél több énekes, és énekelni vágyó ember részesüljön a „beszéd szintű éneklés” örömében.

Kedl Ildikó

Kapcsolat

Ha az énekstúdiónkban szeretnél tanulni vagy az aktuális szemináriumainkkal kapcsolatosan vannak kérdéseid, észrevételeid, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

eMail cím

enekstudio.felveteli@gmail.com

For english speakers

For English speakers: vocalstudio.english@gmail.com

Facebook

Keress minket facebookon!

Youtube

Keresd fel youtube csatornánkat!

 

 

 

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. 2016-ban így került kiválasztásra cégünk, a Hangkovács Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.