Kazincbarcika, Ózd

Boros Géza

Boros Géza vagyok. Zenei tanulmányaimat 10 éves koromban kezdtem 4 év trombitálással. Ezután öt évig tanultam zongorán. Autodidakta módon megismerkedtem a szaxofonnal és a gitárral is.

1998-ban végeztem Budapesten, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, mint énekművész és művésztanár. A tanítást a Kazincbarcikai Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskolában kezdtem, ahol megszerveztem és 17 évig működtettem a magánének tanszakot. Jelenleg az Ózdi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola igazgatójaként dolgozom. Emellett 20 éve tanítok a miskolci Bartók Béla Zene- és Táncművészeti Szakgimnázium magánének tanszakán.

Eddigi pályám során lehetőségem volt a felsőfokú zeneművészeti képzésbe is bekapcsolódnom, mert 12 éven keresztül tanítottam a Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Intézetében magánéneket, kamaraéneket és módszertant.
Pályám során lehetőségem volt nagyon sok izgalmas hangversenyen részt vennem. Ezek általában oratórium koncertek, dal- és áriaestek, operettelőadások voltak. Lehetőségem volt fellépéseket vállalni az ország számos pontján, amelyek jó lehetőséget adtak gyakorlati szakmai tudásom csiszolására.

Régóta vágytam arra, hogy a bel canto éneklés után ismereteimet elmélyítsem a könnyűzene területén is. Magyar Hajnal és a Magyar Hajnal Énekstúdió jóvoltából alapos tudást szerezhettem ezen a területen és biztosan állíthatom, hogy a beszéd-szintű éneklés technikája nemcsak a könnyűzenében alkalmazható, hanem a klasszikus éneklést is erősíti és fejleszti. Úgy gondolom, hogy aki minden lehetőséget ki akar hozni a hangjából, meg akarja ismerni a testében lévő hangszerének minden lehetőségét, annak el kell sajátítania ezt az énektechnikai módszert.

Kapcsolat

Ha az énekstúdióba szeretnél jelentkezni, abban az esetben írj nekünk az alábbi e-mail címre!

eMail cím

enekstudio.felveteli@gmail.com

Facebook

Keress minket facebookon!

Youtube

Keresd fel youtube csatornánkat!

 

 

 

error: A tartalmat nem lehet másolni.