Kazincbarcika, Ózd

Boros Géza

Boros Géza vagyok. Zenei tanulmányaimat 10 éves koromban kezdtem 4 év trombitálással. Ezután öt évig tanultam zongorán. Autodidakta módon megismerkedtem a szaxofonnal és a gitárral is.

1998-ban végeztem Budapesten, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, mint énekművész és művésztanár. A tanítást a Kazincbarcikai Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskolában kezdtem, ahol megszerveztem és 17 évig működtettem a magánének tanszakot. Jelenleg az Ózdi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola igazgatójaként dolgozom. Emellett 20 éve tanítok a miskolci Bartók Béla Zene- és Táncművészeti Szakgimnázium magánének tanszakán.

Eddigi pályám során lehetőségem volt a felsőfokú zeneművészeti képzésbe is bekapcsolódnom, mert 12 éven keresztül tanítottam a Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Intézetében magánéneket, kamaraéneket és módszertant.
Pályám során lehetőségem volt nagyon sok izgalmas hangversenyen részt vennem. Ezek általában oratórium koncertek, dal- és áriaestek, operettelőadások voltak. Lehetőségem volt fellépéseket vállalni az ország számos pontján, amelyek jó lehetőséget adtak gyakorlati szakmai tudásom csiszolására.

Régóta vágytam arra, hogy a bel canto éneklés után ismereteimet elmélyítsem a könnyűzene területén is. Magyar Hajnal és a Magyar Hajnal Énekstúdió jóvoltából alapos tudást szerezhettem ezen a területen és biztosan állíthatom, hogy a beszéd-szintű éneklés technikája nemcsak a könnyűzenében alkalmazható, hanem a klasszikus éneklést is erősíti és fejleszti. Úgy gondolom, hogy aki minden lehetőséget ki akar hozni a hangjából, meg akarja ismerni a testében lévő hangszerének minden lehetőségét, annak el kell sajátítania ezt az énektechnikai módszert.

Kapcsolat

Ha az énekstúdiónkban szeretnél tanulni vagy az aktuális szemináriumainkkal kapcsolatosan vannak kérdéseid, észrevételeid, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

eMail cím

enekstudio.felveteli@gmail.com

For english speakers

For English speakers: vocalstudio.english@gmail.com

Facebook

Keress minket facebookon!

Youtube

Keresd fel youtube csatornánkat!

 

 

 

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. 2016-ban így került kiválasztásra cégünk, a Hangkovács Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.