“MINDEN IGYEKEZETEMMEL AZON VAGYOK, HOGY ELSŐSORBAN ÉNEKLÉSBEN, DE AKÁR zENEELMÉLETBEN, ZONGORAJÁTÉKBAN SZERZETT TAPASZTALATAIMMAL IS SEGÍTSEM A NÁLAM TANULÓ ÉNEKESEKET.”

Fóris Rita vagyok. Zenei tanulmányaimat 6 évesen zongora- és hegedűtanulással kezdtem. 1994-98-ig a budapesti Bartók Béla Konzervatóriumban tanultam zongora szakon. Zongoratanári, kamaraművészi diplomámat a budapesti Liszt Ferenc Zeneakadémia Tanárképzőjében szereztem.

Számos kórus és énekegyüttes tagja voltam. Jelenleg a BPA Gospel Team énekese vagyok.

2008-ban találkoztam Magyar Hajnallal és azzal a merőben más, új, komplex énektechnikai módszerrel, ami számomra is új távlatokat nyitott. Ma már, mint az iskola egyik felkészítő tanára mondhatom, szerencsésnek tartom magam, hogy ezt az iskolát képviselhetem. Minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy elsősorban éneklésben, de akár zeneelméletben, zongorajátékban szerzett tapasztalataimmal is segítsem a nálam tanuló énekeseket.

Fóris Rita

Kapcsolat

Ha az énekstúdiónkban szeretnél tanulni, abban az esetben kattints a jelentkezési tájékoztató gombra! Ha kérdéseid és észrevételeid vannak, akkor kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

eMail cím

hajnal.studios@gmail.com

For english speakers

For English speakers: vocalstudio.english@gmail.com

Facebook

Keress minket facebookon!

Youtube

Keresd fel youtube csatornánkat!