“MINDEN IGYEKEZETEMMEL AZON VAGYOK, HOGY ELSŐSORBAN ÉNEKLÉSBEN, DE AKÁR zENEELMÉLETBEN, ZONGORAJÁTÉKBAN SZERZETT TAPASZTALATAIMMAL IS SEGÍTSEM A NÁLAM TANULÓ ÉNEKESEKET.”

Fóris Rita vagyok. Zenei tanulmányaimat 6 évesen zongora- és hegedűtanulással kezdtem. 1994-98-ig a budapesti Bartók Béla Konzervatóriumban tanultam zongora szakon. Zongoratanári, kamaraművészi diplomámat a budapesti Liszt Ferenc Zeneakadémia Tanárképzőjében szereztem.

Számos kórus és énekegyüttes tagja voltam. Jelenleg a BPA Gospel Team énekese vagyok.

2008-ban találkoztam Magyar Hajnallal és azzal a merőben más, új, komplex énektechnikai módszerrel, ami számomra is új távlatokat nyitott. Ma már, mint az iskola egyik felkészítő tanára mondhatom, szerencsésnek tartom magam, hogy ezt az iskolát képviselhetem. Minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy elsősorban éneklésben, de akár zeneelméletben, zongorajátékban szerzett tapasztalataimmal is segítsem a nálam tanuló énekeseket.

Fóris Rita

Kapcsolat

Ha az énekstúdiónkban szeretnél tanulni vagy az aktuális szemináriumainkkal kapcsolatosan vannak kérdéseid, észrevételeid, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

eMail cím

enekstudio.felveteli@gmail.com

For english speakers

For English speakers: vocalstudio.english@gmail.com

Facebook

Keress minket facebookon!

Youtube

Keresd fel youtube csatornánkat!

 

 

 

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. 2016-ban így került kiválasztásra cégünk, a Hangkovács Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.