Brett Manning Szeminárium 2012.12.12.

A Magyar Hajnal Énekstúdió meghívására Magyarországra érkezett Brett Manning, a világ egyik legkeresettebb énektanára. Brett Manning rendelkezik azzal a különleges képességgel, hogy a „fülével lát”, ebből adódóan olyan spontán énektechnikai gyakorlatokat talált ki, melyek rövid időn belül meglepő erdeményeket produkáltnak. Brett Manning többek között olyan amerikai sztár-énekesek mentora, mint Miley Cyrus, Taylor Swift, Keith Urban és Hayley Williams (Paramore).

Tanítványai közé tartoznak a legrangosabb zenei díjak – úgy mint a Dove, CMA Awards vagy a Grammy díj nyertesei. Brett rendszeresen együtt dolgozik a Capitol, Columbia (LA), Atlantic, Interscope, Dreamworks, Lyric Street, MCA, Epic/Sony, KMG, Word, Big Machine, Embassy, Gotee Records és számos más, független lemezkiadó művészeivel. De felkészítő tanára volt több musicalnek, mint például a Nyomorultak, vagy a Jekyll és Hyde Broadway produkció szereplőinek, és az Elton John-féle Aida országos Broadway turnéjának.

Brett megalkotta bestseller énekoktató programját, a Singing Success-tés a SingingSuccess.tv-t. Zsűritagként részt vett a CMT csatorna „Tudsz-e duettet énekeni” c. produkciójában Naomi Judd oldalán. 2009-ben pedig létrehozta a Singing Success folytatását, a Mastering Mix-et. Brett húsz évvel ezelőtt elindította Nashville-ben saját stúdióját, ahol személyesen ad énekórákat, miközben beutazza a világot, hogy szemináriumok és workshopok keretében mutassa be énektechnikai programját.

Brett Manning Szeminárium 2010

2010. október 8-10. Budapest Művészetek Palotája

error: A tartalmat nem lehet másolni.