“Két év után a saját bőrömön- illetve hangomon tapasztaltam, hogy ebben a műfajban bizony nem elég ha, az ember “csak” jól énekel.”

Bokodi Bálint vagyok. Zenei tanulmányaimat a Kőbányai Szent László Általános Iskolában kezdtem, majd a Sárospataki Árpád Vezér Gimnázium Énekkarának tagja voltam. Hat évig tanultam hegedülni a Füzér utcai Kőbányai Zeneiskolában, később a Sárospataki Farkas Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában folytattam további 4 évet hegedű és dob szakon. Még gimnazista koromban kezdtem érdeklődni a rock és metál zene iránt.

Jelenleg énekesi posztot töltök be a Lost Continent és a Diabolus in Musica zenekarokban. Énekeltem a Gloaming, A Losing Season, Slipchaos (Slipknot Tribute), The Ministers együttesekben.

Saját bőrömön – illetve hangomon – tapasztaltam, hogy ebben a műfajban bizony nem elég ha az ember “csak” jól énekel. Éreztem, hogy a képzetlen hangom előbb-utóbb fel fogja adni a szolgálatot. 2006-os év elején kerültem Hajnalhoz, akinél olyan énektechnikai módszert sajátítottam el, amely 3 év alatt gyakorlatilag minden lelki és fizikai akadályt ledöntött előttem. Célom az, hogy ezt a tudást továbbadjam azoknak, akik szintén ilyen “falakba” ütköznek. 2010-től tanítok az énekstúdióban, ahol a beszéd-szintű éneklés mellett scream technikát is oktatok.

Bokodi Bálint

Kapcsolat

Ha az énekstúdiónkban szeretnél tanulni, abban az esetben kattints a jelentkezési tájékoztató gombra! Ha kérdéseid és észrevételeid vannak, akkor kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

eMail cím

hajnal.studios@gmail.com

For english speakers

For English speakers: vocalstudio.english@gmail.com

Facebook

Keress minket facebookon!

Youtube

Keresd fel youtube csatornánkat!