Jelentkezés

Kedves Jelentkező!

Köszönjük az érdeklődésedet! Az alábbiakban összefoglaljuk számodra a főbb tudnivalókat a Magyar Hajnal Énekstúdióban való tanulási lehetőségeidről.

Hogyan zajlanak az órák az énekstúdióban?

Havidíjas rendszerben működünk, amely heti egy magánórát jelent. A kurzus havidíja 35.000 Ft. (Bruttó összeg, egyéb oktatás tevékenységről állítunk ki számlát.) Az órák 50 percesek, igyekszünk igényeid szerint alakítani az időpontot – de hétvégén nincs oktatás. A tanárok Budapest kerületeiben több helyen és Miskolcon is oktatnak. Youtube csatornánkon, vagy a videók menüponton keresztül át tudod nézni, hallgatni az oktató videóinkat, ezáltal egy összetett képet kapsz arról, hogyan is működünk, mit képviselünk.

Bárki jelentkezhet tanulónak?

Az énekstúdióban jelenleg túljelentkezés van. Elsősorban a hangszeren játszó énekesek, zenekarban vagy szóló produkcióban éneklő énekesek jelentkezését várjuk. 

Hogyan lehet tanulónak jelentkezni a Magyar Hajnal Énekstúdióba?

Ha úgy gondolod, hogy szívesen tanulnál nálunk, kérünk, küldj egy demó felvételt a mostani tudásodról! Nem baj, ha nem professzionális minőségű felvételt készítesz, telefonnal is rögzítheted. Ha játszol hangszeren, örömmel vesszük, ha önmagad kíséred.

A demó felvételed mp3 formátumban a neveddel és telefonszámoddal, egy rövid bemutatkozással (zenei tanulmányok, pl. 3 év gitár, 4 év kórus stb.) kérjük küldd el a következő e-mailcímre:

enekstudio.demo@gmail.com

A következő felvételi időpontja: 2020. január 04.
(A demófelvételeket 2019. december 27. és 2019. december 31. között várjuk.)
Az értesítések 2020. január 1. és 2020. január 3. között várhatóak.

Amennyiben jelenlegi anyagod alapján még sajnos nem tudunk számodra lehetőséget biztosítani, arról is értesítést küldünk.

Adatvédelmi szabályzatunkat itt találod.

Hogyan zajlik a felvételi?

A felvételit Magyar Hajnal és Óvári Éva tanárnők tartják. Ez körülbelül egy 45 perces óra keretében történik, melynek díja 5.000 Ft. A felvételin együtt kitaláljuk, hogy melyik tanárhoz kerülj, ki a legmegfelelőbb számodra. Megtervezzük, hogyan tudsz hatékonyan eljutni álmaid, vágyaid megvalósításához. Ha jelenleg még nem töltötted be 18. életéved, számítunk szüleid jelenlétére is a felvételi napján. A stúdió alapozó kurzusa körülbelül 1 évig tart, ezt az időt mindenképp érdemes rászánnod, hiszen a beszéd-szintű éneklés módszere csak így sajátítható el. A módszer elsajátításához fontosak a napi gyakorlások, ami az első évben napi minimum 1 órát jelent. 

A képzés megkezdése előtt egy foniátriai vizsgálaton kell részt venned, mivel fontos, hogy tudjuk, minden rendben van-e a hangképző szerveknél. Ezt stúdió partnerünk dr. Fent Zoltán fül-orr-gégész szakorvos végzi, amelynek díja 8.000 Ft, ha az énekstúdión keresztül történik a vizsgálat. Erre időpontot a felvételi napján, a helyszínen egyeztetünk.

A vizsgálatról betekintést nyerhetsz az alábbi videóból:

Amennyiben mindezek alapján jelentkezni szeretnél, várjuk anyagodat a fent megjelölt módon!

Üdvözlettel:

A Magyar Hajnal Énekstúdió oktatói

Kapcsolat

Ha az énekstúdiónkban szeretnél tanulni vagy az aktuális szemináriumainkkal kapcsolatosan vannak kérdéseid, észrevételeid, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

eMail cím

enekstudio.felveteli@gmail.com

For english speakers

For English speakers: vocalstudio.english@gmail.com

Facebook

Keress minket facebookon!

Youtube

Keresd fel youtube csatornánkat!

 

 

 

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. 2016-ban így került kiválasztásra cégünk, a Hangkovács Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.