Jelentkezés

Kedves Jelentkező!

Köszönjük az érdeklődésedet! Az alábbiakban összefoglaljuk számodra a főbb tudnivalókat a Magyar Hajnal Énekstúdióban való tanulási lehetőségeidről.

Hogyan zajlanak az órák az énekstúdióban?

Havidíjas rendszerben működünk, amely heti egy magánórát jelent. A kurzus havidíja 35.000 Ft. (Bruttó összeg, egyéb oktatás tevékenységről állítunk ki számlát.) Az órák 50 percesek, igyekszünk igényeid szerint alakítani az időpontot – de hétvégén nincs oktatás. A tanárok Budapest kerületeiben több helyen és Miskolcon is oktatnak. Youtube csatornánkon, vagy a videók menüponton keresztül át tudod nézni, hallgatni az oktató videóinkat, ezáltal egy összetett képet kapsz arról, hogyan is működünk, mit képviselünk.

Bárki jelentkezhet tanulónak?

Az énekstúdióban jelenleg túljelentkezés van. Elsősorban a hangszeren játszó énekesek, zenekarban vagy szóló produkcióban éneklő énekesek jelentkezését várjuk. 

Hogyan lehet tanulónak jelentkezni a Magyar Hajnal Énekstúdióba?

Ha megfelelnek a feltételek, küldd el a demó felvételed mp3 formátumban a neveddel és telefonszámoddal, egy rövid bemutatkozással (zenei tanulmányok) a következő e-mailcímre:

enekstudio.demo@gmail.com 

A következő felvételit 2020. Március 1-jén, vasárnap tartjuk. 

2020. Február 17. és 2020. Február 23. között várjuk a demó felvételeket! 

2020 Február 24.  és Február  29. között egyeztetünk telefonon a felvételizőkkel!

TELEFONOS ELÉRHETŐSÉGET mindenképpen kérünk, hogy tudjunk felvételi időpontot egyeztetni!

Amennyiben jelenlegi anyagod alapján még sajnos nem tudunk számodra lehetőséget biztosítani, arról is értesítést küldünk.

Adatvédelmi szabályzatunkat itt találod.

Hogyan zajlik a felvételi?

A felvételit Magyar Hajnal és Óvári Éva tanárnők tartják. Ez körülbelül egy 45 perces óra keretében történik, melynek díja 5.000 Ft. A felvételin együtt kitaláljuk, hogy melyik tanárhoz kerülj, ki a legmegfelelőbb számodra. Megtervezzük, hogyan tudsz hatékonyan eljutni álmaid, vágyaid megvalósításához. Ha jelenleg még nem töltötted be 18. életéved, számítunk szüleid jelenlétére is a felvételi napján. A stúdió alapozó kurzusa körülbelül 1 évig tart, ezt az időt mindenképp érdemes rászánnod, hiszen a beszéd-szintű éneklés módszere csak így sajátítható el. A módszer elsajátításához fontosak a napi gyakorlások, ami az első évben napi minimum 1 órát jelent. 

A képzés megkezdése előtt egy foniátriai vizsgálaton kell részt venned, mivel fontos, hogy tudjuk, minden rendben van-e a hangképző szerveknél. Ezt stúdió partnerünk dr. Fent Zoltán fül-orr-gégész szakorvos végzi, amelynek díja 8.000 Ft, ha az énekstúdión keresztül történik a vizsgálat. Erre időpontot a felvételi napján, a helyszínen egyeztetünk.

A vizsgálatról betekintést nyerhetsz az alábbi videóból:

Amennyiben mindezek alapján jelentkezni szeretnél, várjuk anyagodat a fent megjelölt módon!

Üdvözlettel:

A Magyar Hajnal Énekstúdió oktatói

Kapcsolat

Ha az énekstúdiónkban szeretnél tanulni vagy az aktuális szemináriumainkkal kapcsolatosan vannak kérdéseid, észrevételeid, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

eMail cím

enekstudio.felveteli@gmail.com

For english speakers

For English speakers: vocalstudio.english@gmail.com

Facebook

Keress minket facebookon!

Youtube

Keresd fel youtube csatornánkat!

 

 

 

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. 2016-ban így került kiválasztásra cégünk, a Hangkovács Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.